Hva er BetaltChat?

BetaltChat.no er en enkel løsning hvor du kan ta betalt av dine kunder eller følgere når du ønsker enten over telefon, Chat eller Videochat. Løsningen er enkel å bruke, vi drifte den teknisk og har ordnet med betalingsløsning.


Hvem kan benytte seg av tjenesten?

Alle kunder i alle land kan kontakte de har BetaltChat.no sin løsning – Så om du bruker vår løsning kan kunder over hele verden kontakte deg.


Hva slags tjenester kan jeg tilby?

Du kan tilby dine tjenester på BetalChat.no om du er blogger, rådgiver, terapeut eller har annen kunnskap noen ønsker å kjøpe av deg.


Kan jeg tilby tjenester på mer en ett område?

Du kan ha flere rådgivningsområder om du ønsker det.


Må jeg laste ned software/app?

Nei, det er veldig enkelt. Du registrer deg på BetaltChat.no og får da en link til en side hvor dine Chatikon ligger. Denne linken kan du bruke i markedsføring der du ønsker. Du får også en «kode» som du lett kan legge på din hjemmeside om du har det.

Trenger jeg et kamera?

Om du ønsker å bruke videochat så må du ha kamera på telefon eller PC. Når en kunde tar kontakt får du en SMS og en mail med link til samtalen, og du velger selv om du vil starte den fra mobil eller PC.


Hvordan gjennomføres betalinger?
Kan jeg sette mine egne priser?

Alle betalinger blir utført før samtalen med kunden starter og betalingen fra kunden må gjøres med kortbetaling. Du trenger ikke tenke på betalingen det er ordnet når du din samtale starter. Du kan selv sette dine priser og om du ønsker per minutt eller per samtale som du da bestemmer lengden på selv.


Bestemmer jeg selv når jeg er pålogget?

Ja du styrer selv når du er pålogget enkelt fra «din side» på BetaltChat.


Kan kunden være anonym?

Ja kunder kan være anonyme ovenfor rådgiver, dvs kunden kan kun bruke et «kallenavn». På videchat er det kun rådgiver som viser bilde. Kunden må selv velge om han/hun ønsker å sette på kamera.


Hvordan vet jeg om noen tar kontakt?

Om du er pålogget og en kunde tar kontakt så vil du få en sms og mail med link til samtalen og med beskrivelse om det er telefonanrop, chat eller videochat. Når du trykker på linken blir samtalen aktiv.


 

 

Hva skjer om jeg ikke svarer på inngående samtale/chat?

Når du kunden initierer en samtale får du en link på sms/mail. Om du ikke aksepterer samtalen innen 2 minutter vil kunden få beskjed om at du ikke ønsket samtalen.


Blir kontaktdataene mine delt med de jeg har kontakt med?

Vi gir ingen informasjon om deg utover det du velger å legge inn på din profil, så den teksten og det bilde du legger inn, er det som kunden får se. Kunden vil også være anonym ovenfor deg som rådgiver, med unntak av et «nickname» som blir valgt første gangen.


Hvor mye koster det å sette opp og bruke BetaltChat?

Det er ingen etableringskostnader, det er ingen faste kostnader for å ta i bruk Betaltchat.no Vi tar kun 12,5% av den prisen du velger å ta fra dine kunder, og det dekker betalingsløsning og vår tekniske drift og løsning.


Hvordan og når blir jeg betalt?

Det er utbetaling den 15. hver mnd for inntjening mnd før. Du har på «din side» oversikt over din inntjening, denne oppdateres hver dag.


Hvordan kan jeg promotere profilen/tjenesten(e) min(e)?

Når du tar ibruk betalchat.no får du link til en side hvor din profil ligger som du kan linke til i din markedsføring. Du får også en «kode» som du lett kan legge på din hjemmeside om du har dette.


Hvor kjapt kan jeg starte opp med BetaltChat?

Vi trenger din informasjon og setter opp løsningen din med en gang. Så det er raskt og enkelt.


Kan jeg ha flere brukere for meg selv, eller for andre som jobber med/for meg?

Ja du kan ha en bedrift med flere rådgivere om du ønsker det. Da får du en bruker som har oversikt over alle de som jobber under deg.


Hvordan aktiverer jeg brukeren min?

Du sender oss informasjonen vi trenger, og vi aktiviserer den raskt. Da kan du på «din side» krysse av for hva du ønsker å tilby, enten telefon, chat, videochat eller bare en av dem. Du velger selv hva du ønsker. Deretter setter du din pris, og logger deg på.


Finnes det et verveprogram der jeg kan bli betalt for å verve nye kunder?

Nei vi har ikke verveprogram, men du kan ha en profil som har mange profiler tilknyttet deg. Spør oss gjerne om løsning.


Må jeg være tilkoblet Wi-Fi for å tilby tjenester?

Ja

 

 

Hvordan lykkes med BetaltChat?

Har du en kunnskap eller en tjeneste noen ønsker å kjøpe. Ønsker du å ta lett betalt, med tekniske løsninger som telefon, chat og videochat, så er resten opp til deg og hvordan du markedsfører. Har du i dag mange følgere/kunder så kan du ta i bruk våre løsninger for effektiv kommunikasjon og betaling.


Kan man være anonym?

JA både du som rådgiver og kunde kan være anonym. Dette velger man selv.

Hvem passer det for?

Alle som har en tjeneste eller kunnskap og tilby til sine kunder/følgere.


Må jeg tilby tilgjengelighet på både videochat, chat og telefon samtidig?

Nei du velger selv om du ønsker alle 3, bare 2 eller 1. Dette styrer du lett fra «din side» på betalchat.no


Kan jeg bruke BetaltChat fra utlandet?

Du kan jobbe fra hvor som helst i verden og kunden kan kontakte deg fra hvor som helst i verden.


Tar dere opp eller lagrer samtaler?

Vi lagrer ikke noen samtaler, hverken på telefon eller Chat og vi kan heller ikke se hva som blir skrevet, eller sagt.


Hva slags enheter/operativsystemer trenger jeg for videochat?
Hva slags teknologi brukes?

Du trenger en pc med webkamera, om du ønsker videochat, alternativt en smarttelefon


Kan flere mennesker være del i en videosamtale samtidig?

Nei det er kun 1-1 samtaler som er mulig per i dag.


Hvordan starter jeg/slutter jeg en samtale?

Har du satt en samtaletid så teller det ned på en klokke på skjermen det kunden har betalt for. Du kan da avslutte samtalen når tiden er ute. Har du satt betaling per minutt så varer den til enten du eller kunden legger på samtalen.


Hvor lenge kan en samtale vare? Brytes den av automatisk?

Du bestemmer selv. Ønsker du fastpris for en samtalelengde for eksempel 499 kr for 20 minutter så kommer det opp en klokke som teller ned fra 20 min og til 0 minutter. Du kan da avslutte samtalen. Tar du betalt per minutt så varer samtalen helt til du eller kunden legger på.


Kan jeg dele skjerm under videochat?

Nei per i dag kan du ikke dele skjerm eller dele bilag nå videchaten vår.